Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Infoavond van het warmte-effect over warmtepompen in Terneuzen

Geplaatst op Dinsdag 28 Januari 2020 - Geschatte leestijd: 0 minuten, 57 seconden

Op dinsdagavond 11 februari organiseren de Zeeuwse Milieufederatie en Zeeuwind in het stadhuis van Terneuzen een informatieavond over warmtepompen. Het programma begint om 20.00 uur. U wordt verzocht u vooraf aan te melden voor deze bijeenkomst. Dit kan op de website www.hetwarmteeffect.nl.

Verwarming vraagt veel energie: zo’n 80% van het huishoudelijke energieverbruik in Nederland gaat daaraan op. Besparen op verwarmen is makkelijk. Een zuinige installatie voor verwarming en warm water en goede isolatie zijn de succesfactoren. De meest efficiënte manier om met elektriciteit warmte te maken is met een warmtepomp. Wat een warmtepomp kost, oplevert en kan en welke subsidies er zijn? Daarover komt u bij het Warmte Effect alles te weten. De warmtepompactie loopt van 1 februari t/m 31 maart 2020. Leverancier Saman Groep uit Zierikzee geeft in de actieperiode een korting van 5%.

Informatieavond 11 februari in het stadhuis van Terneuzen

Het Warmte Effect is een collectieve inkoopactie van warmtepompen voor particulieren van de ZMf en Zeeuwind. Zij zijn onafhankelijk. Tijdens de informatieavond in het stadhuis van Terneuzen geven zij meer informatie. De leverancier Saman is aanwezig en er is voldoende ruimte om uw persoonlijke vragen te stellen. De avond duurt tot 22.00 uur.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente