Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Op 3 mei is het internationale dag van de Zon!

Geplaatst op Donderdag 2 Mei 2024 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 2 seconden

De zon is een van de meest duurzame energiebronnen die we hebben. Zonne-energie staat op de dag van de Zon centraal. Ook jij kan ook profiteren van wat de zon te bieden heeft. Door bijvoorbeeld naar de mogelijkheden te kijken van zonnepanelen of -boilers op je huis.

Wist je dat zonnepanelen ook op het westen of oosten rendabel zijn? Veel bewoners denken dat wanneer hun dak niet op het zuiden is georiënteerd, het plaatsen van zonnepanelen niet interessant is. Het tegendeel is echter waar! Ook op het oosten en westen kunnen prima zonnepanelen geplaatst worden. Bij veel woningen met een puntdak kan zelfs een combinatie gemaakt worden tussen het oostelijke- en westelijke dakvlak. Hierdoor kunnen er vaak meer zonnepanelen op de woning geplaatst worden dan bij een dak op het zuiden.

Meer informatie

Wil je meer lezen over zonnepanelen? Neem dan een kijkje op onze pagina over zonnepanelen!

Gratis en onafhankelijk advies

Wil je meer informatie over energie besparen of heb je behoefte aan gratis en onafhankelijk advies van een adviseur? Neem contact met ons op via het contactformulier www.duurzaambouwloket.nl/contact 

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Ons advies is gratis als jouw gemeente bij ons is aangesloten.  

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente