Afbeelding nieuws item ISDE Subsidie 100 miljoen voor 2019

ISDE Subsidie 100 miljoen voor 2019

Geplaatst op Donderdag 17 Januari 2019 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 6 seconden

Subsidie voor zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel en pelletkachel.

De investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft zowel particuliere woningeigenaren als zakelijke gebruikers een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen, biosmassaketels en pelletkachels.  
Hiermee stimuleert de Rijksoverheid Nederlandse huishoudens en bedrijven om minder te gas te gebruiken en meer duurzame warmte.


Aanvragen
De ISDE- subsidie is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Voor dit jaar (2019) is er 100 miljoen euro beschikbaar gesteld door Rijksoverheid. Voor meer informatie over de regeling en het aanvragen ervan, kan men terecht op www.rvo.nl. Dit is de website van de organisatie die de subsidieregeling uitvoert, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Vul de zoekterm Investeringssubsidie duurzame energie ISDEin en de pagina met alle informatie over de subsidieregeling wordt getoond.

Overige subsidies en regelingen
Benieuwd welke subsidiemogelijkheden er nog meer zijn voor het verduurzamen van de woning?
Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck en doe de subsidiecheck.

Gratis en onafhankelijk advies nodig?
Raadpleeg het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Bekijk de website voor meer informatie over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van de woning.
Of stel direct een vraag aan een adviseur via de helpdesk

Het Duurzaam Bouwloket wordt door de gemeente gefinancierd om inwoners van A tot Z verder te helpen met gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van hun woning.

Lees meer