Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Uitnodigingsbrief infoavond energiebesparing in de Meerwijk

Geplaatst op Dinsdag 14 Januari 2020 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 50 seconden

Uitnodigingsbrief bewoners Meerwijk

Beste bewoner,

Op dinsdag 21 januari organiseert de gemeente Haarlem samen met het Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor huiseigenaren in Meerwijk. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom in wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98.

Waarom is deze informatieavond voor u interessant?

Duurzaam Bouwloket heeft in Meerwijk de meest voorkomende woningtypen bekeken en daarvoor maatwerkadviezen opgesteld. De adviezen zijn ook voor uw woning interessant. Een maatwerkadvies geeft in stappen aan hoe u het comfort en de energieprestatie van uw woning kunt verbeteren en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Tijdens de bijeenkomst laten we dit zien. We delen van de verschillende woningen de resultaten en geven u extra tips. Ook als u weinig geld voor duurzame maatregelen heeft, zijn er genoeg mogelijkheden.

Het programma

19.15 uur             Inloop
19.30 uur             Opening
19.40 uur             Presentatie over resultaten maatwerkadviezen
20.10 uur             Presentatie over belangrijkste maatregelen richting gasvrij wonen
20.45 uur             Aanbod regionale bedrijven en vervolgtraject
21.00 uur             Vragen en borrel

Aanbod regionale bedrijven

Tijdens de bijeenkomst wordt er een aanbod gepresenteerd van verschillende duurzaamheidsmaatregelen. Dit aanbod wordt samen met regionale bedrijven speciaal voor u aangeboden. Na afloop van de bijeenkomst kunt u aangeven in welke maatregelen u eventueel geïnteresseerd bent.

Waarom organiseert de gemeente Haarlem deze avond?

De gemeente vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning en het besparen van energie. Door de samenwerking die de gemeente met Duurzaam Bouwloket is aangegaan krijgen bewoners de kans om gratis informatie en advies te krijgen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen en energie opwekken. Deze informatieavond is een uitgelezen kans voor u om informatie in te winnen en vragen te stellen.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij de informatieavond? Wij ontvangen daar graag bericht van. U kunt een mail sturen naar info@duurzaambouwloket.nl. Vermeld daarbij uw naam en het volledige woonadres.

Contact

Voor vragen of meer informatie over de duurzaamheidsavond kunt u bellen met het Duurzaam Bouwloket op  072 - 743 39 56  of mailen via info@duurzaambouwloket.nl. Kijk alvast voor alle mogelijke maatregelen op www.duurzaambouwloket.nl.

Wij verwelkomen u graag op dinsdag 21 januari in wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98.


Met vriendelijke groet,

Wethouder Duurzaamheid, Robbert Berkhout

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente