Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Vooraankondiging inkoopactie zonnepanelen gemeente Castricum

Geplaatst op Dinsdag 19 Januari 2021 - Geschatte leestijd: 0 minuten, 46 seconden


Vanaf 8 februari 2021 start er in de gemeente Castricum een inkoopactie voor zonnepanelen. Een collectief van vakkundige en regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Castricum ondersteunt deze actie in samenwerking met Duurzaam Bouwloket en coöperatie CALorie Energie. “Wij willen onze inwoners graag verder helpen bij de overstap naar een duurzame energievoorziening,” aldus wethouder Falgun Binnendijk. “Alleen samen kunnen we een duurzame toekomst voor elkaar krijgen.” 

In de week van 8 februari zullen woningeigenaren een brief ontvangen van de gemeente met daarin informatie over het aanbod van de zonnepanelen. In de brief staat ook de website waar u zich vanaf 8 februari kunt aanmelden voor een vrijblijvend aanbod en waar u zich kunt aanmelden  voor de digitale informatieavonden op 2 en 4 maart. 

Heeft u nu al vragen over zonnepanelen of andere duurzame maatregelen? Dan kunt u contact opnemen met het onafhankelijke energieloket Duurzaam Bouwloket, via 072 743 39 56, info@duurzaambouwloket.nl.
 

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente