Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Waardebon t.w.v. € 70,- voor verduurzamen eigen woning

Geplaatst op Woensdag 4 November 2020 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 40 seconden

EDAM-VOLENDAM - Inwoners ontvangen begin november een brief met een waardebon t.w.v. € 70,- om hun woning te verduurzamen. Zo helpt de gemeente Edam-Volendam u om uw energierekening te verlagen en werkt zij aan de doelstellingen van het Klimaatakkoord. Hoe minder energie we met z’n allen verbruiken, hoe minder energie er opgewekt hoeft te worden.

Edam-Volendam, 4 november 2020

Energiebesparende producten

Bent u in het bezit van een eigen woning? Dan ontvangt u deze week een brief met een waardebon t.w.v. € 70,- voor de aankoop van energiebesparende producten. Denk bijvoorbeeld aan tochtstrips, led-lampen en radiatorfolie. Ook kunt u de waardebon inzetten voor de aanschaf van grootschalige maatregelen, zoals zonnepanelen en isolatie.

U bepaalt zelf bij welke (online) winkel of bouwmarkt u de aankoop doet. De meeste bouwmarkten en speciaalzaken in de gemeente zijn op de hoogte van deze actie. Zij kunnen u helpen met advies en informeren over de producten die in aanmerking komen voor deze actie. U mag maximaal 3 kassabonnen inleveren.

Op = op

De gemeente Edam-Volendam werkt voor deze actie samen met Winst uit je woning. Op de website https://winstuitjewoning.nl/waardebonkunt u alle informatie vinden over deze actie. U vindt hier ook de voorwaarden en de lijst met producten die u kunt kopen.

In totaal heeft de  gemeente Edam-Volendam voor deze actie een ruim budget van 313.675,- beschikbaar. Als dit geld op is, vervalt de korting.

De actie werkt als volgt:

  1. Lees de bijlage die bij de brief is verzonden goed door.
  2. Bepaal met welke producten u uw energierekening wilt verlagen.
  3. Ga naar winstuitjewoning.nl/waardebon en controleer de beschikbaarheid van het budget.
  4. Koop de producten in een bouwmarkt of (online) winkel.
  5. Ga weer naar winstuitjewoning.nl en dien eenmalig digitaal uw aankoopbewijs (maximaal 3) en uw persoonlijke code in. U krijgt het bedrag op uw rekening teruggestort.

Tot en met 31 maart 2021

Energiebesparende producten die u heeft aangeschaft vanaf 1 juli 2020 tot en met 31 maart 2021 komen voor de korting in aanmerking. Na 31 maart 2021 kunnen wij helaas geen aanvragen meer in behandeling nemen.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente