Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Wist je dat - energieopslagsysteem

Geplaatst op Woensdag 21 Februari 2024 - Geschatte leestijd: 0 minuten, 51 seconden

Wist je dat er tegenwoordig energieopslagsystemen zijn voor thuis? Deze systemen slaan overtollige energie op die wordt gegenereerd door je zonnepanelen, zodat je het kunt gebruiken wanneer dat het meest nodig is. Zelf 's nachts! 

Een thuisaccu wordt meestal aan de muur gehangen in de kelder of de bijkeuken en heeft ongeveer het formaat van een flinke cv ketel. Een thuisaccu kan op twee manieren ingezet worden, voor het opvangen van stroomuitval en/of voor het bewaren van overdag opgewekte zonnestroom voor als het ’s avonds donker is.

Meer informatie

Ben je benieuwd of een thuisaccu wellicht iets voor jou is of meer informatie? Kijk dan op: www.duurzaambouwloket.nl/maatregel/thuisaccu-opslag

Gratis en onafhankelijk advies

Wil je meer informatie over energie besparen of heb je behoefte aan gratis en onafhankelijk advies van een adviseur? Neem contact met ons op via het contactformulier www.duurzaambouwloket.nl/contact

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Ons advies is gratis als jouw gemeente bij ons is aangesloten. 

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente