Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Zonnepanelenactie 'Daken vol zon in Schagen' loopt door

Geplaatst op Woensdag 25 Maart 2020 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 3 seconden

Met ingang van de maatregelen rondom het coronavirus verandert er ook wat voor de zonnepanelenactie in de gemeente Schagen. De actie, waarbij een collectieve inkoop van zonnepanelen wordt georganiseerd, is verlengd en de huisbezoeken worden aangepast.

Aanmelden

U kunt zich voor de actie aanmelden tot 30 juni. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.duurzaambouwloket.nl/actieschagen. Onder normale omstandigheden wordt uw aanmelding direct opgevolgd met een huisbezoek om een aanbod op maat te maken.

Huisbezoeken voor aanbod op maat worden aangepast

Momenteel worden huisbezoeken na 6 april ingepland. Huisbezoeken die al gepland waren, worden door de adviseur zelfstandig uitgevoerd en het overleg met de bewoner vindt telefonisch plaats. Wilt u uw huisbezoek uitstellen? Dan kunt u een nieuwe afspraak op een later tijdstip maken. U krijgt wel alvast een indicatieve offerte op basis van een luchtfoto.

Vragen?

Heeft u vragen over zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via www.duurzaambouwloket.nl.

Zonnepanelenactie

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening. Deze actie is in Schagen van start gegaan, inmiddels zijn er al flink wat aanmeldingen binnen.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente