De voordelen van koken op inductie
Geplaatst op Donderdag 9 November 2023 - Geschatte leestijd: 0 minuten, 27 seconden
Koken op inductie wint snel terrein. Tegenwoordig is meer dan de helft van de verkochte kookplaten een inductieplaat.
Wij zetten de voordelen van koken op inductie voor je op een rij:
- Het is veilig Geen open vuur of gas wat per ongeluk aan staat.
- Het hitteveld warmt zeer snel op en koelt ook weer snel af.
- Energieverbruik van inductie is zeer efficiënt. Er lekt nauwelijks hitte weg.
- Een inductiekookplaat is makkelijk schoon te krijgen en te houden.
Meer informatie over koken op inductie? Kijk dan op www.duurzaambouwloket.nl/maatregel/elektrisch-koken-inductie
Meer nieuws
- Dit verandert er aan de ISDE in 2026
- Adviseur aan het woord - Zo maak je je klaar voor een warmtepomp
- De klimaatweek is weer van start!
- Wist je dat - Deurdranger
- Ervaar hoe mooi de nacht is tijdens Nacht van de Nacht!
- Wat levert HR++- en tripleglas je op?
- Wist je dat - Isolerend gordijn
- Adviseur aan het woord - Verduurzamen van een VvE
- Wist je dat over biobased spouwmuurisolatie?
- Duurzame Dinsdag geeft allerlei ideeën een podium