De voordelen van koken op inductie
Geplaatst op Donderdag 9 November 2023 - Geschatte leestijd: 0 minuten, 27 seconden
Koken op inductie wint snel terrein. Tegenwoordig is meer dan de helft van de verkochte kookplaten een inductieplaat.
Wij zetten de voordelen van koken op inductie voor je op een rij:
- Het is veilig Geen open vuur of gas wat per ongeluk aan staat.
- Het hitteveld warmt zeer snel op en koelt ook weer snel af.
- Energieverbruik van inductie is zeer efficiënt. Er lekt nauwelijks hitte weg.
- Een inductiekookplaat is makkelijk schoon te krijgen en te houden.
Meer informatie over koken op inductie? Kijk dan op www.duurzaambouwloket.nl/maatregel/elektrisch-koken-inductie
Meer nieuws
- Dag van de Duurzaamheid 2024!
- Wist je dat - Slimme thermostaten
- Adviseur aan het woord! - Biobased Isoleren
- Duurzame Dinsdag!
- Wist je dat - Warmtepomp
- HR++ en triple glas: koel in de zomer, warm in de winter
- Maak optimaal gebruik van je opgewekte stroom!
- Wist je dat - groene stroom checker
- Wist je dat - Waterbesparende douchekop
- Is een thuisbatterij interessant voor jouw woning?