Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Earth Hour 2024

Geplaatst op Woensdag 20 Maart 2024 - Geschatte leestijd: 0 minuten, 56 seconden

Op zaterdag 23 maart is het Earth Hour. Tijdens Earth Hour doen we wereldwijd één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de natuur. Doe jij ook mee en zet jij je licht uit van 20:30 tot 21:30 uur?  

Dit is ook een mooi moment om alle resterende gloeilampen en halogeenlampen te vervangen voor energiezuinige ledlampen. Een ledlamp verbruikt namelijk 85% minder stroom dan een halogeenlamp en zelfs 90% minder dan een gloeilamp! Over het algemeen kan je de vuistregel hanteren dat wanneer een (halogeen- of gloei)lamp een uur of meer per dag aan staat, het slim is om deze direct te vervangen door een ledlamp. Wacht dus niet tot het einde van de levensduur!

Meer informatie

Wil je meer informatie over ledlampen? Kijk dan op www.duurzaambouwloket.nl/maatregel/ledverlichting

Gratis en onafhankelijk advies

Wil je meer informatie over energie besparen of heb je behoefte aan gratis en onafhankelijk advies van een adviseur? Neem contact met ons op via het contactformulier www.duurzaambouwloket.nl/contact

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Ons advies is gratis als jouw gemeente bij ons is aangesloten.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente