Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Extra budget voor subsidie na isolatie in december

Geplaatst op Woensdag 13 December 2017 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 0 seconden

13-12-2017

In december kunt u als woningeigenaar in Bergen alsnog subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen, zoals het toepassen van na-isolatie en HR++  glas. Het college heeft besloten om € 15.000,- extra beschikbaar te stellen voor 2017. Het bestaande budget van € 25.000,- bleek in november al compleet benut.

Subsidieaanvragen

Inwoners kunnen maximaal vijftien procent van de kosten gesubsidieerd krijgen tot een maximum van € 750,- per woning. De subsidie is ook beschikbaar voor een thuisaccu (voor het opslaan van zelf opgewekte elektriciteit), laagtemperatuur vloer- of wandverwarming en een douche-WTW (warmteterugwin-installatie). Het aanvraagformulier voor deze subsidieregeling staat op de website van de gemeente Bergen (www.bergen-nh.nl) en op de website van de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (www.rudnhn.nl). Op deze websites kunt u ook meer informatie en de voorwaarden lezen. Afhandeling van aanvragen gebeurt op volgorde van datum van binnenkomst en daarna op volgorde van datum van installatie van de techniek.

Ook in 2018 beschikbaar
De subsidieregeling loopt ook in 2018 nog door. In 2018 is ook weer € 25.000,- beschikbaar. Aanvragen kunnen vanaf 1 februari 2018 worden ingediend.

Meer informatie
Voor meer informatie over de aanvraagprocedure kunt u contact opnemen met de heer Richard Schuijt van de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord op telefoonnummer (088) 10 21 300 of mailen naar info@rudnhn.nl.  

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente